Бијонсе плени во жолта креација

Бијонсе плени во жолта креација

 Бијонсе беше почесна гостинка на европската премиера на новото остварување на Дизни.

37-годишната пејачка, која го позајми својот глас за лавицата Нала, мамеше погледи на свеченоста во жолта креација од Cong Tri со ултра висок шлиц.