Бијонсе објави нов спот за „Brown Skin Girl“

Бијонсе објави нов спот за „Brown Skin Girl“

Бијонсе го објави новиот спот за песната „Brown Skin Girl“.

Во видеото се појавува и нејзината ќерка Блу Ајви, а во еден кадар, Бијонсе позира и со малата Руми и мајка си Тина.