Бијонсе ја покажа совршената фигура

Бијонсе ја покажа совршената фигура

Само два месеци по раѓањето на близнаците Сир и Руми, Бијонсе огјави фотографија од нејзината предобра постпородилна фигура.

Со искинат шорц и кратка жолта маица, мајката на три деца доби само позитивни коментари. 35 годишната пејачка очигледно ги изгуби колиграмите кои ги доби за време на бременоста, а фановите беа воодушевени од нејзината совршена фигура.

„Не е возможно таа за месец дена да полни 36 години.“ – еден од коментарите на фотографијата.

😍😍

A post shared by Beylite (@beylite) on