Бијонсе ја краси насловната на британскиот Vogue

Бијонсе ја краси насловната на британскиот Vogue

Бијонсе се најде на насловната страна на декемврискиот број на британскиот Vogue.

Познатата пејачка изгледа прекрасно во трите различни стајлинзи, спортска варијанта од новата колекција на Ivy Park и Adiddas, Alexander McQueen и  Mugler. Фотографиите се дело на Кенеди Картер.