Бијонсе и Џеј Зи планираат уште едно дете

Бијонсе и Џеј Зи планираат уште едно дете

Популарни ѕвезди се одлучија за сурогат мајка поради многу причини.

Иако Бијонсе се чувствува прилично добро и има само триесет и девет години, таа не сака да ризикува.

“Тие ја бараат најдобрата сурогат мајка што можат да ја добијат и се надеваат на детето што е можно поскоро. Тие очекуваат да го добијат бебето најдоцна до крајот на следната година “, потврди извор близок до парот.

Двојката веќе има три деца, шестгодишна ќерка на Блу Ајви и двајца осум месеци близнаци, Рума и Сир.

,,Бијонсе ќе го сака ова бебе исто како и другите три. Четири е нивниот среќен број, па четвртото дете ќе значи дека нивното семејство е комплетно. “– додава изворот.