Без влакна на јазикот Јелена Карлеуша ја навреди Северина

Без влакна на јазикот Јелена Карлеуша ја навреди Северина

Јелена Карлеуша вчера одржа одличен настап во еден клуб.

Задоволна од широката публика, пејачката им се заблагодари на сите кои дојдоа и во таа прилика брутално ја навреди Северина.

Пред да ја испее првата песна таа се качи на бината и рече:

Фала на сите што дојдовте во овој голем број. Кој не можеше да влезе, може слободно да оди кај Северина, таму има место.

Оваа порака беше упатена поради тоа што и двете имаа настап истата вечер, со тоа што Северина продаде помал број на карти од Јелена.

OPLAKAH Hahahahhahhahahahaha!!! 😂😂😂😂😂😂

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastarmagazine) on