Без чизмите не излегува, ама затоа заборави нешто друго

Без чизмите не излегува, ама затоа заборави нешто друго

Кендал Џенер по завршување на снимањето на реалити шоуто одлучи да оди на вечера и да се одмори во друштво на пријатели. Бидејќи е во центарот на вниманието, папараците секате ја следат.

Таа им даде причина да ја слиаат, бидејќи таа избра маичка на брители и без градник.

Но во комбинација со сивите фармерки облече кратки чизми без кои овие денови не излегуваат на улица.

Многу смела комбинација, нема ништо.