Бергузар Корел го истакна трудничкото стомаче во црна креација

Бергузар Корел го истакна трудничкото стомаче во црна креација

Познатите турски актери се заштитни лица на „Zen Diamond“.

Бергузар Корел и Халит Ергенч беа специјални гости на настан организиран од брендот за луксузен накит.

На свеченоста во Истанбул, убавата турска актерка го истакна трудничкото стомаче во црна креација. Бергузар и Халит, кои стапија во брак во 2009 година, го очекуваат нивното второ заедничко дете. Тие се родители и на 9-годишниот Али.