Берберот му предложи да порасне брада и му го промени животот!

Берберот му предложи да порасне брада и му го промени животот!

Ако листата на мажи, пред и по растењето брада не ве убеди дека мажите изгледаат подобро со брада, оваа приказна дефинитивно ќе Ве убеди. Гвилим Пју беше 21-годишен бизнисмен, кој започнал успешна осигурителна компанија во неговата спална соба. Сепак, работењето од дома и повредите го натераа да се здобие со голема тежина, дури 280 килограми. Но, неговиот животен животен стил се промени откако бербер побара од Гвилим да порасне брада!

“Во тоа време бев прилично со прекумерна тежина, работев 12 часа на ден, со повреди што значеше дека воопшто не можев да тренирам”, изјави велшанецот за Daily Mail. “Бизнисот е во ред, но одлучив дека треба да си го поправам животот и сакам повторно да се вратам”.

Гвилим и неговите пријатели формираа фолк бенд пред неколку години. Неговиот бербер го советуваше да расте брада. Во согласност со неговиот нов изглед, свежо печен музичар одлучи да ја прошири својата трансформација и да ја исчисти својата исхрана. Најголемата промена, сепак, беше напуштање на неговата работна маса.

“Тоа беше најдоброто нешто за моето здравје, бидејќи јас престанав да седам девет до десет часа на ден”, објасни човекот кој изгуби 90 килограми во текот на пет години. Додека го пренесуваше тежината и ја порасна својата брада, Гвилим направи профил на Instagram.

Сега, Гвилим е дел од лондонската агенција AMCK Models. Работел на кампањи со Vans, Bud Light, Diesel и други големи имиња. Неговата напорна работа дури му дозволи да стане амбасадор за новиот машки бренд на Дејвид Бекам, Куќата 99!