Бела Хадид во новата Michael Kors Holiday Campaign

Бела Хадид во новата Michael Kors Holiday Campaign

Бела Хадид е  ѕвезда во празничната рекламна кампања на Michael Kors.

Убавата манекенка ги претстави новите парчиња од колекцијата.