Бела Хадид во гламурозно издание во Венеција

Бела Хадид во гламурозно издание во Венеција

На спектакуларната забава на Bulgari во Венеција како специјална гостинка се појави Бела Хадид која заведуваше во црна креација од Александар Воте и уникатен накит кој е секако дело на луксузниот бренд Bulgari.

Бела Хадид

Бела Хадид

Бела Хадид

Бела Хадид

Бела Хадид

Бела Хадид

Во изминативе денови, Бела снимаше гламурозна фотосесија во Венеција.

Бела Хадид

Бела Хадид

Бела Хадид

Бела Хадид