Бела Хадид прекрасна во црвен фустан во Кан

Бела Хадид прекрасна во црвен фустан во Кан

На ѕвездената премиера на „Dolor Y Gloria“ (Pain and Glory) во Кан присуствуваше и Бела Хадид.

Популарниот модел беше невозможно да помине незабележано. На црвениот тепих на Азурниот брег, Бела се појави во црвена креација од колекцијата пролет 2005 година на Роберто Кавали и накит од Bulgari.