Бела Хадид е екстравагантна убавица за арапскиот „Harper’s Bazaar“

Бела Хадид е екстравагантна убавица за арапскиот „Harper’s Bazaar“

Бела Хадид е ѕвездата од октомвриското издание на „Harper’s Bazaar“ Арабија.

„Бела е истовремено италијанска дива достојна за врвниот накит Bulgari со кој е накитена и протагонистка во Арапски Ноќи“ – пишуваат од списанието за едиторијалот.

Коментирајќи ја фотосесијата, Хадид вели: „Со портретирањето на италијанска дива и арапска принцеза, сметам дека треба да ја доловам силата и вибрантната внатрешна убавина на двата типа на жени.“

Фотографиите се дело на Маријано Виванко.