Бела Хадид е новото заштитно лице на Мајкл Корс

Бела Хадид е новото заштитно лице на Мајкл Корс

Бела Хадид повторно е новото заштитно лице на Мајкл Корс.

Во н0вата кампања Бела го истражува Њујорк во модни парчиња од колекцијата пролет/лето 2021 на познатиот американски бренд. Погледнете го видеото: