Бела Хадид е дел од новата кампања на DIOR

Бела Хадид е дел од новата кампања на DIOR

Бела Хадид продолжува како заштитно лице на Диор,рекламирајќи ја новата линија на декоративна козметика.

Новата колекција од Диор Мејкап е насловена ‘Dior Backstage’. Колекцијата содржи дури 40 нови производи – течни пудри во неколку нијанси, палети на сенски за очи, руменила и нова палета на кармини.

Во рекламната кампања на топ моделот Бела Хадид, пред објективот друшто и прават и моделите Чу Вонг, Рут Бел и Мануела Санчез.