Беквалац со нови гради

Беквалац со нови гради

Познатата и убава пејачка од Нови Сад, Наташа Беквалац според српските медиуми ставила нови гради. Преиубавата Наташа изгледала топ секогаш, а вие сами проценете дали се нови или не.

View this post on Instagram

🍸🥥🌴🌺🦋

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on