Awakening Consciousness од Радован Витошевиќ и Катерина Ангеловска со нова корица

Awakening Consciousness од Радован Витошевиќ и Катерина Ангеловска со нова корица

Книгата на Радован Витошевиќ и Катерина Ангеловска Awakening Consciousness која има за целд а го освојува светскиот пазар, доби супер креативно решение за нова корица.

Креативата е изработена од McCann Skopje маркетинг агенција.