Арсенал ќе добие ново засилување

Арсенал ќе добие ново засилување

Арсенал ќе добие ново засилување во своите редови на играчи.

Станува збор за Мартин Одегард кој до крајот на сезоната ќе игра на позајмица во Арсенал. Се уште не се знае дали Арсенал ќе има опција да го откупи неговиот договор на крајот на сезоната.