Аријана Гранде се вери

Аријана Гранде се вери

27-годишната пејачка Аријана Гранде се вери.

Аријана Гранде и Далтон Гомез се во врска од јануари годинава и заедно го поминаа карантинскиот период.  Таа објави фотографии од свршеничкиот прстен на кој блескаат дијамант и бисер.