Ариана Гранде се вери?!

Ариана Гранде се вери?!

Цел свет зборува за хуманитарниот концерт One Love Manchester, кој Ариана Гранде, со несебична подршка од колегите, го одржа во градот во кој настрадаа 22 нејзини фанови.

Меѓутоа, во текот на преносот во живо од концертот , фановите приметија дека на прстот на Ариана се појави веренички прстен кој не го носеше на почетокот, поради што се јавија шпекулации дека не само што момчето Мек Милер ја запросил, туку и дека целиот чин се одвивал во бекстејџ.