Aperitivo After Work со DJ Flooder и Fantinel Prosecco!

Aperitivo After Work со DJ Flooder и Fantinel Prosecco!

Дата: 08.11

Време 17:00 – 20:00

Aperativo Afterwork секоја среда само во Дистрикт Бар и Ресторан!
Уживајте во музиката на единствениот DJ Flooder и опуштете се заедно со Fantinel Prosecco!
Ве очекуваме! Tелефон за резервации : 02 510 2535