Антонио Бандерас непрепознатлив

Антонио Бандерас непрепознатлив

Антонио Бандерас бил фотографиран додека џогирал за време на пандемијата со коронавирусот.

Актерот изгледа непрепознатливо бидејќи долга коса и брада, а лицето го криел со качкет.