Ангелите на Викторија сикрет позираат за Денот на вљубените

Ангелите на Викторија сикрет позираат за Денот на вљубените

Денот на вљубените е за неколку дена.Викторија сикрет ја објави новата секси кампања посветена на љубовта.

Во колекцијата дизајнирана за Денот на вљубените доминираат розовата, црвената и белата боја. За кампањата позираат моделите Џасмин Тукс, Роми Страјд, Тејлор Хил, Џозефин Скривер, Елса Хоск и Лили Олдриџ. За живописна фотосесија девојките, освен долна облека, носат и бундички од вештачко крзно и горни делови од пижами.