Aнгелите на Victoria’s Secret ги покажаа задниците

Aнгелите на Victoria’s Secret ги покажаа задниците

Што и да облечат, моделите на Victoria’s Secret, прават тоа да изгледа неверојатно добро, a тоа се докажа со последната фотосесија каде тие позираа во долна облека и кожни панталони за јавање и чизми.

Фотосесијата е правена во Аспен, Колорадо, а на фотографиите се гледаат Кандис Сванипоел и Џозефин Скривер.

Тие јаваа на коњи и позираа покрај нив. Најверојатно оваа фотосесија ќе биде за новогодишните празници.

Кандис и Џозефин се последните две девојки кои станаа дел од моделите на Victoria’s Secret.