Ангелот на Victoria’s Secret е избрана за жена на годината

Ангелот на Victoria’s Secret е избрана за жена на годината

Во Холивуд по трет пат беа доделени наградите на модниот бренд Revolve и по тој повод на свечениот настан присуствуваа бројни личности од светот на модата и шоу-бизнисот.

Наградата Жена на годината заврши во рацете на Кендис Сванапул. Атрактивниот ангел на Victoria’s Secret шармираше во романтична светла комбинација.