Андре Агаси:Групата како Ѓоковиќ, Надал и Федерер не би можел да ја победам

Андре Агаси:Групата како Ѓоковиќ, Надал и Федерер не би можел да ја победам

Андре Агаси во изјава за Ел Паис направи споредба меѓу тенисот од негово време и овој денешниот.

Погледнете како го удираат топчето од основната линија. Би можел да играм против нив околу 10 минути, а потоа да излезам.

Групата како Ѓоковиќ, Надал и Федерер не би можел да ја победам ниту за милион години.

Мојата најдобра физичка подготовка и нивната најслаба не може да се спореди. Тоа е ок и не се грижам, изјави Агаси.