Анџелина Џоли не сака да ја глуми Селин Дион

Анџелина Џоли не сака да ја глуми Селин Дион

Анџелина Џоли не сака да ја глуми Селин Дион во филмскиот мјузикл за животот на музичката ѕвезда, пишуваат американските медиуми.

На Анџелина ѝ била понудена улогата затоа што, исто како и Селин, е анорексична. Џоли ја одбила понудата велејќи дека во моментот е многу зафатена.

Според извор близок до Селин, таа ja сметала Анџелина за пријателка и е многу разочарана што ја одбила улогата.