Анџелина Џоли со ќерките Вивиен и Захара во Лос Анџелес

Анџелина Џоли со ќерките Вивиен и Захара во Лос Анџелес

Анџелина Џоли со малите ќерки го искористија неделниот ден за шопинг.

42-годишната актерка и режисерка беше фотографирана во Лос Анџелес заедно со 13-годишната Захара и 9-годишната Вивиен.За лежерното пазарување, Џоли беше облечена во бежово палто од Макс Мара и црни чизми.