Анџелина Џоли ги отвори вратите од својот дом

Анџелина Џоли ги отвори вратите од својот дом

Анџелина Џоли ги отвори вратите од својот дом за списанието ,, Vogue”.

45-годишната актерка позираше за мартовското издание на списанието и воедно сподели неколку интересни работи за себе. Таа раскажува како поминува еден ден заедно со своите деца и како се снаоѓа во улогата на мајка. Ги покажа и своите омилени катчиња во домот.