Анастасија ужива на Кипар

Анастасија ужива на Кипар

Анастасија Ражнатовиќ побегна од белградскиот асфалт во семејната куќа во Кипар, а друштво и прават неколку другарки.

Y si te invito a una copa Me acerco a tu boca Si te robo un besito A ver te enojas conmigo? 🌊☀️🌴💋

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

Девојките уживаат во убавините на Аја Напе, преку ден одмараат покрај базен, додека во вечерните часови идав во многубројните клубови.

baby, let's be friends🌴

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

Изгледа дека на Анастасија ни малку не и недостасува Белград.

Habibi…

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on