Анастасија Ражнатовиќ во едно поинакво издание

Анастасија Ражнатовиќ во едно поинакво издание

 

Ќерката на Цеца често е барана да се  фотографира за разни едиторијали, па за потребите на еден таков таа ја шокирше јавноста.Со огромна тетоважа во пределот на градите и вратот и обетка во вид на алка во носот таа наликува на дива Амазонка…