Анастасија Ражнатовиќ ужива на глисер

Анастасија Ражнатовиќ ужива на глисер

Анастасија Ражнатовиќ, го искористи викендов и жешките летни денови за да ужива и да се релаксира на глисер со своите пријатели.

Таа викендот го помина во Нови Сад, со своето момче Ѓорѓе Куљиќ, но и со неколку нејзини пријатели од Белград.

View this post on Instagram

Underneath the big blue sky… 💙🚤🌊

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on