Анастасија Ражнатовиќ: Поради ова жените ми завидуваат, а мажите обожаваат!

Анастасија Ражнатовиќ: Поради ова жените ми завидуваат, а мажите обожаваат!

Анастасија Ражнатовиќ одамна ја доведе својата линија до перфекција и сега ужива во комплиментите кои ги добива на сметка на својот изглед. Едноставно, таа со својот сексапил плени во секое издание и амбиент.

Погледнете како изгледа Анастасија на плажа! Нејзината појава ги мами на грев припадниците на машкиот пол и е причина за армија следбеници на социјалните мрежи кои едноставно ја обожаваат.

Но, дали за нејзиниот фантастичен изглед е заслужна само генетиката или пак и нешто друго?

Српските медиуми ја затекнаа Анастасија во едно белградко кафуле каде консумира прашок растворлив во вода.

По вистинскиот одговор била запрашана самата Анастасија. Еве што одговорила таа:

Да точно е дека користам Хербафаст.“ – рече таа за додатокот во исхраната кој го консумира. Анастасија е позната по здравиот начин на исхрана кој во голема мера е заслужен за нејзиниот изглед покрај редовното вежбање.

Таа, според зборовите на нејзините пријатели качила 2 килограми во текот на зимава, се подготвува за нешто големо кога станува збор за нејзиниот физички изглед. Останува да почекаме да видиме за што се работ! сепак таа смета дека поради здравиот и правилен начин на исхрана е тоа што е, поради што жените и завидуваат, а мажите ја обожаваат.