Анастасија Ражнатовиќ ја објави „Ране’“

Како што беше најавено, Анастасија Ражњатовиќ вчера ја објави својата нова песна.

Истата се вика „Ране“, а нејзин композитор е Дарко Димитров.

Во спотот, наследничката на Цеца изгледа одлично, а песната сигурно ќе биде голем хит.