Анастасија Ражнатовиќ ги ослободи бујните гради

Анастасија Ражнатовиќ ги ослободи бујните гради

Српската фолк-ѕвезда Цеца ражнатовиќ денес е актуелна во регионалните медиуми поради обетката која ја стави на носот, но ништо покуса не е ниту нејзината ќерка Анастасија.

Неодамна во медиумите изјави дека не почитува голотија и не сака да се разголува на социјалните мрежи за да привлекува внимение.

Но, дури и кога тоа е така, односно таа е облечена, знае како да биде секси и провокативна, па дури и повеќе отколку да покаже гола кожа.

Имено,на нејзината последна фотографија на Инстаграм Анастасија под маичката не носи градник, а слободните гради доаѓаат во фокус.