Анастасија Ражнатовиќ е лице на насловната страница на „Стори“.

Анастасија Ражнатовиќ е лице на насловната страница на „Стори“.

Анастасија си ја отвори душата и раскажа дека никогаш не би го издржувала партнерот од свои финансиски сретства. Освен тоа, таа окри дека одлично се согласува со снаата Богдана и дека ужива да пие кафе заедно со неа.

-Мислам дека секоја жена треба да се труди да биде независна. Немам намера да живеам чекајќи од партнерот да ми дава џепарлак. А и не сакам покрај себе да имам партнер што ќе го финансирам јас. Важно ми е и двајцата да бидеме успешни и изградени во својата кариера, а кога е така, тогаш ниту една страна не е незадоволство, вели Анастасија, а кога ја прашаа за сопругата на нејзиниот брат Вељко, таа вели:

View this post on Instagram

Sreda i novi Story💄 #storysrbija

A post shared by Najcitaniji magazin o slavnima (@story.srbija) on

Богдана е прекрасна девојка и многу ја сакам. Целосно се вклопи во нашето семејство и имам чувство како отсекогаш да била тука. Поголемиот дел од времето го поминува со Вељко, бидејќи буквално се неразделни. Но, секогаш кога не се заедно, сакаме да испиеме кафе и да си поприкажеме, раскажа Анастасија за „Стори“.

Инаку, Анастасија периодов ужива во Швајцарија заедно со своето момче Ѓорѓе Куљиќ.