Анастасија објави слика од Цеца од младоста и покажа колку личи на неа

Анастасија објави слика од Цеца од младоста и покажа колку личи на неа

Анастасија Ражнатовиќ вчера со гордост објави фотографија од мајка и Цеца Ражнатовиќ од младоста. Фотографијата е настаната во далечната 1991 година, кога пејачката го објави својот четврти албум Бабарога, а многу приметија дека на фотографијата неверојатно личи на својата ќерка.

Blic Puls u prodaji ?

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on

Мама кога беше на мои години – напиша та до фотографијата. Меѓутоа, кога ќе ја погледнете фотографијата, ќе помислите дека гледате во Анастасија облечена и нашминкана по трендовите од 90-те.