Ана Паула Арајо е гордоста на Бразил

Ана Паула Арајо е гордоста на Бразил

Една од земјите од каде потекнуваат голем број на убавици е и Бразил. Доказ за тоа е и прекрасната Ана Паула Арајо.

Благодарение на нејзината природна убавина, таа стекна голема популарност.

Позираше за многу списанија, меѓу кои е “Sports Illustrated”.

Нејзините колеги многу ја сакаат, поради што навистина може да се каже дека е гордоста на Бразил.