Ана Николиќ се врати во студио да снима

Ана Николиќ се врати во студио да снима

Ана Николиќ својот последен албум Лабилна го објави 2016 година, па после тоа преку ноќ се повлече од музичката сцена и се посвети на приватниот живот.

Па после долга паиза дојде време да се врати на сцената, па веќе влезе во студио да сними нова песна.

Така пред неколку дена го посети и Скопје каде заедно со Дарко Димитров снимија неколку нови песни.