Ана Ивановиќ на удар на негативни коментари поради најновите фотографии

Сите ќе се согласите дека Ана Ивановиќ е една од поубавите Србинки.

Поранешната тенисерка на целиот свет е позната по својата природна убавина, па затоа сите се шокираа поради нејзините најнови фотографии.

Иако оваа 29 годишна тенисерка често изгледа помладо од што е, на фотографиите која ги сликаше за еден магазин изгледа малку постаро. Ана се најде на мета на негативни коментари поради фотографиите кои ги направи, некој дури тврдат дека изгледа како да има 50 години.

Another pic from @emotionmagazin – loved this shoot!

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Зошто изгледаш како да имаш 50 години?, Претера, изгледаш како да имаш 40 години. Те сакам, но тука изгледаш малку постаро, беа едни од коментарите под фотографиите.

Ана можеби изгледа малку поинаку на овие фотографии, но дали навистина изгледа толку старо?

New cover of @emotionmagazin out now:)

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on