Ана Ивановиќ ќе стане мајка на пролет

Германските медиуми јавуваат дека Ана Ивановиќ и нејзиниот сопруг Бастиан на пролет 2018 година ќе станат родители за прв пат.

Според изворите на германскиот фудбалер, српската тенисерка е бремена веќе четири месеци.

Иако не е потврдена, информацијата е точна. Ана својата професионална тенисерска кариера ја заврши минатата година, кога најави дека ќе се посвети на семејството.

Ана и Бастиан моментално живеат во Чикаго, поради неговите работни обврски.