Ана Ивановиќ е бремена

Ана Ивановиќ е бремена

Ана Ивановиќ и Бастиан Швајнштајгер наскоро ќе станат родители.

Според германското списание „Билд”, поранешната тенисерка Ана Ивановиќ е бремена и нејзиното бебе треба да пристигне во пролетта 2018 година.

Овој медиум, исто така, доби потврда дека Ана е во четвртиот месец од бременоста и се очекува да биде породена во март.