Амбер во провокативен фустан на роденденска забава

Амбер во провокативен фустан на роденденска забава
 Британската актерка, ѕвездата на “Towie” серијата, покажа уште еден пример за исечени фустани што може да ги облечат само најхрабрите.
Шлицот која е исечена од страна и остава вечна дилема за тоа дали нешто е под него, хит е моделот на овој фустан на сите меридијани.

💙❄️

A post shared by A M B E R T U R N E R 👑 (@amberturnerx) on

И британската актерка и реалити ѕвезда Амбер Тарнер избра провокативен модел. Таа го избрала овој фустан за 28-тиот роденден на нејзината пријателка Софија Касеи.

#amberturner #model

A post shared by Sunil Hatwal (@sun_hwr) on

Иако се почна расправата дали носи долна облека или не, таа на својот Tweeter објави фотографија дека носи долна облека иако добро ја сокрила.