И Амал со Џорџ Клуни присуствуваа на кралската свадба

И Амал со Џорџ Клуни присуствуваа на кралската свадба

Амал и Џорџ Клуни присуствува на склучувањето на бракот помеѓу Меган Маркл и принцот Хари.

40-годишната адвокатка и активистка изгледаше елегантно во жолт стајлинг додека со Џорџ се упатуваа кон капелата „Сент Џорџ“.