Алиша Кис има нова песна „Underdog“

Алиша Кис има нова песна „Underdog“

Алиша Кис сними нова песна и спот за истата.

„Underdog“ е дел од претстојниот албум на славната музичарка, насловен „ALICIA“.

„Многу ја сакам оваа песна затоа што е за реалниот живот и реални луѓе и нашите искуства. Сите сме биле во момент од животот кога сме морале да ги надминеме очекувањата. Никогаш не е лесно“ – Вели Кис.