Алесандра Амбросио со новото момче на плажа

Алесандра Амбросио со новото момче на плажа

Алесандра Амбросио ги поминува празниците на тропски плажи.

37-годишниот поранешен ангел на Victoria’s Secret беше фотографиран на плажа во Бразил заедно со својот нов љубовен партнер Николо Оди и пријателки.