Алесандра Амбросио секси и на плажа

Алесандра Амбросио секси и на плажа

Топ моделoт е на заслужен одмор во родниот Бразил.

Се чини дека може да се снима серија за гардеробата на Алесандра Амбросио. Алесандра го помина целиот карантин на плажа. Со почетокот на празничните денови, славниот топ модел на долна облека долета во родниот Бразил, а нејзината гардероба воопшто не се смени.