Алесандра Амбросио има нова љубов

Алесандра Амбросио има нова љубов

Алесандра Амбросио има нов маж во својот живот.

Пет месеци откако беше објавено дека со Џејсон Мазур ја раскинаа свршувачката, таа беше фотографирана со Италијанецот Николо Оди.Новиот пар си разменуваше бакнежи пред италијански ресторан во Лос Анџелес.