Александра Пријовиќ во елегантен фустан го покажа трудничкото стомаче

Александра Пријовиќ во елегантен фустан го покажа трудничкото стомаче

Александра Пријовиќ ужива во бременоста, но исто така таа мошне добро ја крие далеку од очите на јавноста.

Пејачката ретко го покажува трудничкото стомаче и носи широка облека каде и да се појави, но веќе не може тоа да го сокрие.

Пријовиќ брои ситно до породувањето, а доказ за тоа е и последната фотографија на која таа носи црн фустан, погледнете.