Александра Пријовиќ не завршила средно училиште!?

Александра Пријовиќ не завршила средно училиште!?

Кога почнала нејзината кариера да оди во нагорна линија, пејачката преминала на вонредно школување, за на крај сосема да го запостави.


Александра Пријовиќ или сега по ново Живојиновиќ, била запишана во техничко училиште, но бројните снимања и настапи не  дозволувале да присуствува на наставата.
Иако изгради име на сцената, средното училиште се уште не го завршила!
– Многу работам, но наскоро и тоа ќе го решам, изјавила пејачката.